![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
![]() MALZEMELER 1 kilo dondurulmuş taze fasulye 3-4 yemek kaşığı kadar zeytinyağı 2 orta boy kuru soğan Kıyma 1 dolu yemek kaşığı domates-biber karışık salça Tuz (göz kararı) 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Yarım su bardağı sıcak su KIYMALI TAZE FASULYE NASIL YAPILIR? 1. ADIM: Yağda kıyma suyunu salıp çekene kadar kavrulur. 2.ADIM: Soğanlar eklenip yumuşayana kadar sotelenir. Salça, tuz ve tozbiber ilave edilip 1-2 çevrilir. 3.ADIM: Dondurucudan çıkarılan fasulye eklenir 1-2dk sonra birbirlerinden ayrıldıklarında sıcak su eklenip, karıştırılıp kapağı kapatılır. 4.ADIM: Düdüklünün buharı çıkıp ventili kapatıldıktan sonra 18dk kısık ateşte pişirilir. 5.ADIM: Altını kapattıktan sonra 10-15dk bekletilip ılınınca kapağı açılır. |
![]() |
![]() |
![]() |
Yer İmleri |
Etiketler |
fasulye, kıymalı, tarifi, taze |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Bilgilendirme | Künye |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumKolik.NET Forum Sahibi: KıRıK |
Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir. |
Forum Manager: KahKaha Graphic Designer: Müptela |