![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
![]() ![]() Doğrama tarifi için malzemeler 500 gr parça et 1 baş sarımsak 1 büyük soğan 1 kg patlıcan 500 gr domates 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası Tuz 2 sivri biber 2 salçalık kırmızıbiber 1 kase nohut 2 limonun suyu 1 tatlı kaşığı nane 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Doğrama Nasıl Yapılır Geceden ıslattığınız nohudu, domates ve biber salçasını, eti, doğranmış soğanı 2 bardak suyla pişirin. Pişmiş etin üzerine iri parçalar şeklinde doğranmış patlıcan, domates, halka doğranmış sarımsak ve doğranmış biberleri ekleyin. Karışıma limon suyu ilave ederek 10 dakika daha pişirin. Ayrı bir tavada yağı ısıtın nane ve pul biber katarak yağı hafifçe kızdırın. Pişen yemeğin üzerine kızgın yağı ilave ederek sıcak servis yapın. Not: Bulgur pilavı ve taze yeşilbiber ile karıştırılarak yenilmesi tavsiye edilir. |
![]() |
![]() |
![]() |
Yer İmleri |
Etiketler |
doğrama |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
Forum | Bilgilendirme | Künye |
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd. ForumKolik.NET Forum Sahibi: KıRıK |
Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir. |
Forum Manager: KahKaha Graphic Designer: Müptela |