Forumkolik.Net Sohbet Odaları Sohbet Odaları

mobil sohbet



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : Askeri hastaneler açılacak mı? MHP'li vekil çağrıyı Meclis'te yaptı  
Seçenekler Arama Stil
Alt 15 Nisan 2025, 15:28   #1
;ikon Askeri hastaneler açılacak mı? MHP'li vekil çağrıyı Meclis'te yaptı

Askeri hastaneler açılacak mı? MHP'li vekil çağrıyı Meclis'te yaptı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan 26 ildeki 32 askeri hastane için MHP'den dikkat çeken bir çağrı geldi. Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Meclis'te yaptığı konuşmada "NATO ülkeleri içerisinde en yüksek askeri güce sahip olup askeri hastanesi olmayan tek ülke biziz" diyerek iktidarı konuyla ilgili adım atmaya çağırdı.


15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası Türkiye genelinde 26 ilde bulunan 32 askeri hastane kapatılarak Sağlık Bakanlığı'na devredilmişti.
Son olarak Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2023 yılında konuyla ilgili gelen bir soru üzerine "İnanın, biz askeri hastanelerin açılması konusunda her gün çaba sarf ediyoruz, ama bu bir süreç, yani sonunda bunun açılacağı kesin bir şey. İnanıyoruz ki -şimdi yapılanları da arz edeceğim- bunların hepsinin sırayla yapılacağına da inancımız tam" demişti. Ancak o tarihten beri de konuyla ilgili herhangi bir adım atılmadı.






MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora.
MHP'Lİ VEKİLDEN DİKKAT ÇEKEN ÇAĞRI

Meclis Genel Kurulu'nda konuyla ilgili söz alan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, "Operasyonlarda ağır yaralar alan, ivedilikle askeri tıp biliminin gerekliliklerine uygun bir şekilde yetkin ve tecrübeli Türk hekimlerimiz tarafından müdahale edilmesi gereken askerimizin ihtiyacının azami ölçüde karşılanması askeri hastanelerle mümkün olacaktır" dedi.
"NATO İÇİNDE ASKERİ HASTANESİ OLMAYAN TEK ÜLKE BİZİZ"

MHP'li vekil, hükümete çağrısını "NATO ülkeleri içerisinde en yüksek askeri güce sahip olup askeri hastanesi olmayan tek ülke biziz. Osmanlı'dan miras kalan askeri hastanelerin yeniden açılması devlet geleneğine ve canından geçip cananı bildiği vatanından vazgeçmeyen askerimize borcumuzdur" diyerek dile getirdi.


haberler.com





RANCH SAUCE isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
açılacak, askeri, çağrıyı, hastaneler, mecliste, mhpli, vekil, yaptı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 1 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
RANCH SAUCE
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İ[email protected]

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:05.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Eşya depolama istanbul nakliyat uluslararası evden eve nakliyat vozol center evden eve nakliyat Mikser Makine İmalatı