Forumkolik.Net Sohbet Odaları Sohbet Odaları




Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevap Yaz
Konu : Hazal Kaya, Musa Orhan'a hakaret davasından beraat etti  
Seçenekler Arama Stil
Alt 31 Ekim 2023, 18:37   #1
Standart Hazal Kaya, Musa Orhan'a hakaret davasından beraat etti

Hazal Kaya, Musa Orhan'a hakaret davasından beraat etti

18 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunmak ve intihara sürüklemekten 10 yıl hapis cezası alan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan oyuncu Hazal Kaya, beraat etti.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, Batman'da yaşamına son veren 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ve 10 yıl hapis cezası alan uzman çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Hazal Kaya için kara verildi. Oyuncu, davadan beraat etti.



HAPSİ İSTENİYORDU

Musa Orhan'a sosyal medyada hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davadan para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya yaptığı paylaşımla destek veren Hazal Kaya hakkında da dava açılmıştı. Hakaret gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyorlar iddianame hazırlanan oyuncu için Ankara 9. Asliye Ceza Mahkemesi, ceza verilmesine yer olmadığı yönünde karar verdi.

HAZAL KAYA'NIN AVUKATI: UZLAŞMAYI KABUL ETMEDİ

Hazal Kaya'nın avukatı Hande Kuday, sosyal medya hesabında oyuncunun beraat ettiğini duyurarak şu ifadeleri kullandı: "Ezgi Mola'nın Musa Orhan'a yönelik tweet'i nedeniyle hakaret suçundan yargılanması akabinde Hazal Kaya, bu cinsel saldırı davasına yönelik tepkisini ortaya koymak ve de Ezgi Mola'ya destek olmak için Mola'nın ifadelerini de içerir bir tweet atmıştı. Bu tweet nedeniyle aynı yasal süreç kendisi aleyhine de başlatıldı. Kamuoyunda bu konuyla ilgili yoğun bir tepki oluşması sonucu ünlü ünsüz yüzlerce kişi aynı suç isnadıyla aynı isim tarafından şikayet edildi. Bu kişilere uzlaşma teklifinde bulunuldu. Kabul edenlerden belirli meblağlar alındı ve bu kişilere yönelik şikayetler geri çekildi, kabul etmeyenlerin yargılamaları ise devam etti. Uzlaşma teklifini kabul etmeyen Hazal Kaya aleyhine açılan dava sonuçlandı."

"KARARIN EMSAL OLACAĞINA İNANIYORUZ"

"Ankara 9. Asliye Ceza Mahkemesi hakaretin varlığını kabulle birlikte işbu hakaret eyleminin haksız bir fiile tepki olarak işlendiğini ifade ederek Hazal Kaya hakkında 'ceza verilmesine yer olmadığı' yönünde karar verdi. Bu kararın kesinleşeceğine ve emsal olacağına inanıyoruz. Böylelikle hayatı karartılarak elinden alınan genç bir kadın üzerinden bir de gelir modeli inşa edilmesi gayesine yargının alet edilemeyeceği anlaşılacak ve İpek Er'in en azından hatırası rahat bırakılacaktır."
Hazal Kaya da avukatının açıklamasını kendi hesabından yayınlayarak "Çok mutluyum. Umarım bu karar emsal teşkil eder" notunu yazdı.




haberler.com


RANCH SAUCE isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yer İmleri

Etiketler
beraat, davasından, etti, hakaret, hazal, kaya, musa, orhana


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

(View-All Bu konuyu daha önce 0 kişi okudu. Liste Aşağıdadır
Görüntülenecek isim yok.
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Bilgilendirme

Sitemiz bir genel forum sitesidir. Bu yüzden sitemize kaydolan herkes, kontrol edilmeksizin mesaj/konu/resim paylaşabilmektedir. Bu sebepten ötürü, sitemiz üzerinden paylaşılan mesajlar, konular ve resimlerden doğabilecek olan yasal sorumluluklar paylaşan kullanıcıya aittir. Forumkolik, hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Illegal herhangi bir faaliyet görülmesi durumunda İLETİŞİM sayfasından bildirim yapıldığı takdirde, mesaj, konu ya da resim en fazla 24 saat içerisinde silinecektir.

Forum Bilgileri

Forum Sahibi: KIRIK

Forum Manager: SaRe

Graphic Designer: Müptela

İ[email protected]

Powered by vBulletin® Version 3.8.12 -
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:21.

FORUMKOLIK.NET ® © JRodix.Com Sunucularında Barınmaktadır.

Eşya depolama istanbul nakliyat uluslararası evden eve nakliyat vozol center evden eve nakliyat Mikser Makine İmalatı