![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Yeni Konu Aç Cevap Yaz |
Konu : Tandır çöreği
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
|
![]() Tandır Çöreyi
Tandır Çöreği Tarifi'nin Malzemeleri 8 kilo un 2 kilo buğday unu 2,5 kilo tarin yağ 3 paket margarin 1 paket süt 1 kilo süzme yoğurt 3 yemek kaşıgı maya Tuz Su Tandır Çöreği Tarifi'nin Yapılışı Merhaba arkadaşlar imkanı olanlar denemeli. Şimdi yapmaya başlayalım unu eleklenir maya üzerine dök ve yağ eritilir. Yoğurt, süt ilave edilir. Biraz yağ ayrılır hamurun dibini elini yağlamak için ve yoğurmaya başlayalım göz kararı su yoğurdukça hamurlaşır yalnız hamur ne yumuşak ne de sert hamur haline geldiyse dibini ve ellerini yağla daha kolaylaşır ben çok yoğurdum daha güzel oldu. Üzerini kalın bezlerle ve battaniye ile kapattım. Çabuk mayalansın iki saat sonra çörekleri koymaya başladım. Bir avuç hamur elime alıp inceltmeye başladım ve sardım birbirine o şekil yaptım bitene kadar daha sonra dinlendirilir yarım saat ve tandır ekmeği yapan kadınlar var onlara gönderdim ve onlar yaptılar imkanı olanlar denerlerse harika çörekler oluyor. Afiyet Olsun Tandır Çöreyi Tandır Çöreyi Tandır Çöreyi Tandır Çöreyi Tandır Çöreyi Tandır Çöreyi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Ziyaretçilere içerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt OlSonra aramıza şehirler girecek
Hiç karşılaşmayacağız Tesadüfler bile bir araya getiremeyecek Sonra belki birimiz öleceğiz Diğerimiz hiç bilmeyecek |
![]() |
![]() |
Cevapla |
Yer İmleri |
Etiketler |
çöreği, tandır |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|